De Verbinding zoek je samen:

Sinds september 2021 hebben het concertorkest van de Stedelijke Harmonie Harderwijk en het grote orkest van Chr. Harmonie Crescendo Ermelo hun muzikale krachten gebundeld in een nieuw regionaal harmonieorkest: Regioharmonie De Verbinding.

Als Regioharmonie werken we graag mee aan allerlei festiviteiten in de regio en daarnaast geven we ook concerten in verschillende gemeenten. Naast optreden als volledig orkest kan er tevens gewerkt worden met ensembles. Het orkest staat open voor projecten zoals bijv. het bieden van een podium aan componisten/arrangeurs. Het repertoire varieert van originele harmoniewerken tot transcripties en van klassieke muziek tot lichte muziek. Het orkest staat onder leiding van dirigent Richard Vrijhoef en bestaat momenteel uit circa 45 orkestleden.

Naast leden van de Stedelijke Harmonie Harderwijk en Crescendo Ermelo zijn natuurlijk ook andere muzikanten van harte welkom om zich aan te sluiten! Kom gerust eens kijken op een repetitie op donderdagavond van 19.45 tot 22.00 uur in het gebouw van de Stedelijke Harmonie, Deventerweg 42 Harderwijk.

Omdat Regioharmonie De Verbinding geen vereniging is maar onderdeel van de Stedelijke Harmonie Harderwijk en Crescendo Ermelo worden nieuwe muzikanten lid van één van beide verenigingen. 

Meer informatie over beide verenigingen is te vinden op www.stedelijke-harmonie.nl en www.crescendo-ermelo.nl